Olvasói történet 1.
2014. augusztus 30. írta: cukorfalat kuckó

Olvasói történet 1.

A héten kaptam egy levelet egy kedves Olvasómtól, akinek ezúton is köszönöm, hogy megosztotta velem történetét. Bár nem írja, de korából adódóan úgy gondolom, hogy 2-es típusú cukorbetegséggel küzd.

Fogadjátok szeretettel.

Remélem másoknak is erőt ad példája, hogy életmódváltással igenis sikerülhet egy jobb, minőségibb életet folytatni diabéteszesként.

idos_par_szerelmes.jpg

forrás: proaktivdirekt.com

"65 éves vagyok. A múlt évben naponta négyszer kellet szúrnom magam kettő fajta inzulinnal. Megváltoztattam az étrendemet / illetve a feleségem megváltoztatta /  nincs krumpli, kenyér, tészta, van édes krumpli / nem magyar / és egyéb nem szénhidrátos ételek és gyümölcs, válogatva. Naponta 5 db, saját tenyésztésű fürjek által tojt tojást is fogyasztok mellé.

Az eredmény? Ma nincs szúrás, a gyógyszer mennyiségének negyede kell, 15 kg-ot fogytam, jó a közérzetem és kiegyensúlyozottabb az életem.

Mindezt a feleségem segítségével. "

Ha Neked is hasonló történeted van, kérlek írd meg a cukorfalatkucko@gmail.com címre és megosztom a blogon!

Csatlakozz Facebook oldalamhoz, hogy elsőként értesülj az új bejegyzésekről és további érdekességeket tudj meg rólunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://cukorfalatkucko.blog.hu/api/trackback/id/tr356649669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása